Wij zijn horen graag hoe je de kraamzorg van Kraamzorg Feliz hebt ervaren!

Simon, Cynthia & Mees22-06-2022
Lieve Jacqueline, Enorm bedankt voor alle goede zorgen tijdens onze kraamweek. Het liep allemaal iets anders dan gehoopt, maar je hebt ons ontzettend goed geholpen. Wat fijn dat je nog 2x een ochtend extra kon komen, dat was heel welkom! Ondanks dat ik nog niet volledig mobiel ben, voelen we ons wel zeker genoeg dit aan te kunnen door al je hulp en tips. Nogmaals ontzettend bedankt!

Sandra Goos10-05-2022
Greetje, nogmaals bedankt voor de heerlijke kraamweek. Jij wist al wat ik nodig had voordat ik het zelf kon bedenken. Je bracht veel rust in huis. Ook de grote zussen waren al heel snel vertrouwd met jou!

Madelon09-04-2022
Lieve Greetje, wat zijn we blij dat je de afgelopen week bij ons was! Na een pittige bevalling mocht ik plots een dag eerder naar huis en wat waren we gelukkig dat je ons eind van de middag nog even kwam helpen! Je hebt ons de afgelopen week zoveel geleerd en naast dat ben je ook m?n emotionele steun geweest waar ik enorm dankbaar voor ben! We gaan lekker genieten met z?n drietjes. Liefs Leon, Madelon & Mila

Nynke30-03-2022
Lieve Greetje, Graag willen wij jou van harte bedanken voor de fijne, lieve, zorgzame en leerzame kraamweek! Wij kijken hier heel prettig en dankbaar op terug! Het voelde heel vertrouwd! Een week waarin je lekker verwend wordt, ook met de kleine dingen wat het juist zo bijzonder maakt. Nogmaals bedankt! Liefs, de trotse ouders van Ryan

Linda Nijmeijer21-02-2022
Lieve Jacqueline, wat een fijne week hebben Bram en ik met jou gehad! Je hebt ons goed helpen opstarten toen we thuiskwamen uit het ziekenhuis. Je straalt rust uit, niks is je te druk. Ieder begin is lastig voor een ouder, maar jij hebt het ons zoveel makkelijker en mooier gemaakt. Dank daarvoor! En als ik het even niet wist, dan was je zelfs 's avonds nog bereikbaar om vragen te beantwoorden via de app. Je bent een topper! Nogmaals bedankt voor alles

Sander, Elise & Wolf12-02-2022
Dankzij Jacqueline hebben we een hele fijne kraamweek gehad. Jacqueline is rustig, warm en betrokken. Ze doet haar werk met volle aandacht. Zij kan goed aanvoelen wat nodig is en makkelijk invoegen in een gezin. Wij gunnen elk gezin een kraamverzorgende als Jacqueline.

Arne, Simone, Pepijn en Jolie18-11-2021
Lieve jacqueline, Hartstikke bedankt voor de ontzettend fijne kraamweek. Jouw aanwezigheid werd zeer gewaardeerd. Jij bent er echt voor het hele gezin. Liefs, Arne, Simone, Pepijn en Jolie.

Ronald, Renée & Sam27-10-2021
Lieve Greetje, Bedankt voor het verzorgen van een onbezorgde kraamweek voor ons als nieuwe ouders en onze kleine Sam. Jij hebt er mede voor gezorgd dat wij ontspannen de kraamweek hebben ervaren. Geen vraag was te gek voor je en je beantwoorde alles zonder moeite. Het was leuk en gezellig om je over de vloer te hebben en hopen dat je dat net zo bij ons ervaren hebt. Liefs, Ronald, Renée en Sam

Annemiek, Harrald & Flore18-08-2021
Heel erg fijne kraamweek gehad met Jacqueline. Jacqueline is altijd op het juiste moment aanwezig, doet ontzettend veel en geeft zeer praktische instructies en tips. Zo waren wij aan het einde van de kraamweek er helemaal klaar voor om met z'n drieën de toekomst tegemoet te gaan. Nogmaals hartelijk dank voor het "onzichtbaar" aanwezig zijn.

Lianne27-07-2021
Alweer een jaar geleden dan we mochten genieten van onze kraanwerk. Wij kijken terug op een hele fijne week. Het was een ontspannen en een leerzame week!