Wij zijn horen graag hoe je de kraamzorg van Kraamzorg Feliz hebt ervaren!

Klaasjan, Berber en Lieke02-04-2023
Lieve Jacqueline, Op 12 maart 2023 werd onze eerste dochter Lieke met 38 weken geboren. De intake was er nog niet van gekomen, maar toen Jacqueline een dag later bij ons kwam voelde het gelijk vertrouwd. De kraamweek hebben wij dan ook als heel fijn ervaren, net alsof Jacqueline altijd bij ons in huis was geweest. Ze is een lieve en kundige vrouw met veel kennis, echt iets wat ik nodig had! Ook was geen vraag te gek, en daar hebben wij dan ook goed gebruik van gemaakt. Wij mochten haar ook altijd appen, als wij met dingen zaten. En niet alleen in de kraamweek, ook mocht dit daarna nog. Toen de kraamweek voorbij was zeiden wij tegen elkaar het is bijna jammer dat ze morgen niet weer komt. ( zo fijn vonden wij het) En dat zegt denk ik genoeg over de persoonlijkheid van Jacqueline. Jacqueline heeft ons echt een fijne start gegeven als gezin van drie. Jacqueline je bent een topper!

Alina Scherphuis29-03-2023
Wij hadden Harma als kraamverzorgster. Wij hebben een top kraamtijd gehad mede dankzij haar. Zij weet waar ze het over heeft, helpt je waar nodig en geeft je ook de ruimte zonder dat je het hoeft te vragen. Een super kraam verzorgster die zich ?aanpast aan het gezin?. Wij vonden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat ons zoontje overal bij betrokken werd en zich niet ineens minder belangrijk zou voelen. Harma pakte dit zo goed en liefdevol op. Of het nu is voor haar kennis, even kletsen of je hart luchten.. ( of de wassen die gedraaid worden) Harma was er. En wij waren super blij met haar. Lieve Harma ontzettend bedankt!

Martin, Chantal, Jaydi en Zoé 12-03-2023
Lieve Greetje, wat hebben wij een fijne en relaxte kraamweek gehad mede dankzij jou. Wij hebben 100% kunnen genieten en kijken er heel erg fijn op terug. We hebben veel van je geleerd en je volgt echt je gevoel. Heel erg bedankt voor deze tijd, en wanneer nodig, komen we zeker bij jou terug. Liefs, Martin, Chantal, Jaydi en Zoé

Martin, Karin en Livia10-03-2023
In december heeft Harma onze kraamweek verzorgt. We kijken terug op een hele fijne week. We hebben veel van Harma geleerd en tegelijk echt warme zorg ontvangen. Met problemen van borstvoeding wist Harma wel raad. Van productie problemen tot een borstweigeraar, van alle markten thuis. En aan het einde van de kraamweek alles op de rit om zonder kraamzorg verder te kunnen. Bedankt voor de fantastische hulp!

Leon, Lesley Gino en Hope17-02-2023
Wij hebben Jacqueline de Boer als kraamhulp gehad. Wat een verademing en rust bracht het in huis. Als moeder zijnde hoefde ik me nergens druk over te maken. Alles werd geregeld en vragen werden beantwoord. Zelfs ons zoontje van 5 was erg op Jacqueline gesteld. Ze nam ook hem vooral mee in de verzorging en gaf hem elke dag aandacht. Het voelde als een extra gezinslid in huis en waren ook erg verdrietig toen ze ons ging verlaten. Onwijs dankbaar dat Jacqueline in ons midden was en ons als gezin de rust bracht in de allerlei nieuwe situaties met een pasgeboren babytje. Ook niet te bang om mama aan te geven dat rust van groot belang is. Nogmaals enorm bedankt!

Henri, Nicole, Twan, Stef en Rens14-01-2023
Wat was het fijn om Jacqueline weer te mogen verwelkomen tijdens de kraamweek! Uiteraard staan we in de planning, maar omdat baby's zich nu eenmaal lastig laten plannen kun je dit natuurlijk niet 'afdwingen'. We hebben weer een ontzettend leuke week gehad, het was vertrouwd en relaxed om haar weer in huis te hebben. Allereerst assisteerde ze bij de thuisbevalling, met rust, overzicht en oog voor detail stond ze ons en de verloskundige bij. Tijdens de kraamweek werd de kleine Rens werd net als zijn moeder in de watten gelegd en ook de oudste twee vonden het ook erg gezellig. Twan zijn liefde is weer aangewakkerd voor Jacqueline (en de praatjes over trekkers waar ze ook alles van weet :)). Nogmaals waanzinnig bedankt, we kunnen iedereen kraamzorg Feliz aanraden! Liefs Henri, Nicole en een dikke knuffel van Twan, Stef en Rens.

Bram en Annelies Bakker02-12-2022
Lieve Greetje, Dankzij jou kijken wij terug op een hele fijne en onbezorgde kraamweek. Je bent een lieve en rustige vrouw en aan de manier waarop je zorg droeg voor onze Noah maar ook voor ons als gezin is duidelijk af te zien hoeveel liefde en passie je voor je vak hebt. We zouden iedereen jou (jullie) aanraden! Heel erg bedankt voor alles. Veel liefs, Bram, Annelies en Noah Bakker

Ellen, Eelco, Lowen en Bowie01-12-2022
Lieve Jacqueline, Mede dankzij jou hebben we een fantastische kraamweek gehad waar wij heel fijn op terugkijken. Doordat jij alles onder controle had hoefden wij alleen nog maar te genieten van ons gezin van vier. Dankjewel dat je onderdeel was van deze bijzondere week.

Ruurd, Lotte , Hendri en Jens21-11-2022
Lieve Jacqueline, Wat een prachtige start heb je ons bezorgd. De rust die je meebrengt, de adviezen die je geeft en alles wat je voor ons hebt gedaan zorgen ervoor dat we terugkijken op een heerlijke ontspannen kraamweek waarin we als gezin van 4 konden bijkomen en genieten. Nogmaals heel erg bedankt! Liefs van ons

Charlotte, Rutger, Luuk en Oscar09-11-2022
Wat hadden wij weer geluk dat we Greetje voor de 2e x hadden. Het was direct weer zo vertrouwd en gezellig! Ze verricht bergen werk, waarvan we ons nu nog afvragen hoe ze dat allemaal voor elkaar kreeg. We hoefden echt nergens naar om te kijken en konden heerlijk genieten en bijkomen. Naast de super goede zorgen voor ons en ons huishouden zag ze ook dingen op persoonlijk vlak en daardoor kregen we fijne gesprekken samen. Daar kijk ik ook heel mooi op terug ! Greetje, je bent een topper! Ik zal je aan iedereen aanbevelen!