Wij zijn horen graag hoe je de kraamzorg van Kraamzorg Feliz hebt ervaren!

Henri, Nicole, Twan, Stef en Rens14-01-2023
Wat was het fijn om Jacqueline weer te mogen verwelkomen tijdens de kraamweek! Uiteraard staan we in de planning, maar omdat baby's zich nu eenmaal lastig laten plannen kun je dit natuurlijk niet 'afdwingen'. We hebben weer een ontzettend leuke week gehad, het was vertrouwd en relaxed om haar weer in huis te hebben. Allereerst assisteerde ze bij de thuisbevalling, met rust, overzicht en oog voor detail stond ze ons en de verloskundige bij. Tijdens de kraamweek werd de kleine Rens werd net als zijn moeder in de watten gelegd en ook de oudste twee vonden het ook erg gezellig. Twan zijn liefde is weer aangewakkerd voor Jacqueline (en de praatjes over trekkers waar ze ook alles van weet :)). Nogmaals waanzinnig bedankt, we kunnen iedereen kraamzorg Feliz aanraden! Liefs Henri, Nicole en een dikke knuffel van Twan, Stef en Rens.

Bram en Annelies Bakker02-12-2022
Lieve Greetje, Dankzij jou kijken wij terug op een hele fijne en onbezorgde kraamweek. Je bent een lieve en rustige vrouw en aan de manier waarop je zorg droeg voor onze Noah maar ook voor ons als gezin is duidelijk af te zien hoeveel liefde en passie je voor je vak hebt. We zouden iedereen jou (jullie) aanraden! Heel erg bedankt voor alles. Veel liefs, Bram, Annelies en Noah Bakker

Ellen, Eelco, Lowen en Bowie01-12-2022
Lieve Jacqueline, Mede dankzij jou hebben we een fantastische kraamweek gehad waar wij heel fijn op terugkijken. Doordat jij alles onder controle had hoefden wij alleen nog maar te genieten van ons gezin van vier. Dankjewel dat je onderdeel was van deze bijzondere week.

Ruurd, Lotte , Hendri en Jens21-11-2022
Lieve Jacqueline, Wat een prachtige start heb je ons bezorgd. De rust die je meebrengt, de adviezen die je geeft en alles wat je voor ons hebt gedaan zorgen ervoor dat we terugkijken op een heerlijke ontspannen kraamweek waarin we als gezin van 4 konden bijkomen en genieten. Nogmaals heel erg bedankt! Liefs van ons

Charlotte, Rutger, Luuk en Oscar09-11-2022
Wat hadden wij weer geluk dat we Greetje voor de 2e x hadden. Het was direct weer zo vertrouwd en gezellig! Ze verricht bergen werk, waarvan we ons nu nog afvragen hoe ze dat allemaal voor elkaar kreeg. We hoefden echt nergens naar om te kijken en konden heerlijk genieten en bijkomen. Naast de super goede zorgen voor ons en ons huishouden zag ze ook dingen op persoonlijk vlak en daardoor kregen we fijne gesprekken samen. Daar kijk ik ook heel mooi op terug ! Greetje, je bent een topper! Ik zal je aan iedereen aanbevelen!

Yoshi en Esmee12-10-2022
Wij kijken heel fijn terug op onze kraamweek met Jacqueline. Een betere start voor ons drietjes hebben wij niet kunnen wensen. De warme, attente en deskundige zorg van Jacqueline was precies wat wij nodig hadden. Wij voelen ons zeker om het verder zelf te doen.

Jeroen en Marianne08-10-2022
Wij kijken erg positief terug op onze kraamperiode en zijn dankbaar voor zo?n kraamhulp als Harma. Wij voelden ons al snel op ons gemak. Harma is een warme zorgzame vrouw die zich snel aanpast aan de gezinssituatie. Ze heeft gezorgd voor een fijne sfeer, taken ons uit handen genomen en zorgt ook echt voor het welbevinden van de moeder en kind. Bedankt voor al je adviezen, tips en gezelligheid. Groetjes, Jeroen en Marianne

Delainey, Laura, Puck & Peggy18-08-2022
Wij willen graag Harma hier in het zonnetje zetten. Vanaf het eerste app contact met Harma wist ik al dat het goed zat. Toen ik Harma liet weten dat wij als nieuw gezin van vier even een momentje thuis wouden ( nadat we thuis kwamen uit het ziekenhuis) en Harma daarop reageerde met ?Neem je tijd? wist ik dit zit goed! Harma was er de hele week om ons te ondersteunen met de was, afwas, ze verzorgde onze lunch maar wat mij nog veel dierbaarder is zijn de gesprekken die we konden hebben. Een nuchtere, lieve, zorgzame, bewuste vrouw met een enorm groot hart. Hoe ze dan ook met ons meisje om ging en met onze Puck was fantastisch! Gewoon een top week gehad, heel fijn! Harma, je bent een schat! Liefs van ons.

Erik, Anneke, Noor en Moos04-08-2022
Lieve Harma, Bedankt voor alle goede zorgen in onze kraamweek. Wat heb je ons een fijne start gegeven! Dankzij je brede kennis en ervaring over borstvoeding liep het al snel soepel en na de kraamweek gaf je ons alle vertrouwen dat het goed bleef gaan. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd dat je bij ons in huis was. Je hebt ons ontzorgd en gesteund op de momenten dat we het nodig hadden. Nogmaals enorm bedankt dat je ons een onvergetelijke week hebt gegeven. Liefs van, Erik, Anneke, Noor en Moos

Marlon en Tim03-08-2022
Lieve Harma, wat ben je een fijne kraamhulp. We hebben erg veel aan je gehad. En al jou tips en tricks waren meer dan welkom. We zullen met een heel fijn gevoel terug kijken op een super week. Je bent een topper!