GeFELIZiteerd, je bent zwanger

Er volgt een leuke, maar tevens spannende periode waarin er van alles gebeurt in je lichaam. De komende maanden zullen in het teken staan van allerlei beslissingen die genomen moeten worden.

Kraamzorg Feliz

Feliz is Spaans voor geluk. Wij willen dat de kraamperiode speciaal is, zodat je heerlijk kan genieten van je pasgeboren kindje. Dit is een tijd vol geluksmomenten. Via deze site maak je kennis met Kraamzorg Feliz en geniet je alvast van de mooie tijd die komen gaat. De kraamverzorgenden van Kraamzorg Feliz zijn werkzaam in de omgeving Steenwijk en Meppel.Het Team

Jacqueline de Boer, Harma Koster en Greetje Grasmeijer vormen samen Kraamzorg Feliz. Wij zijn drie ervaren, deskundige en zelfstandig werkende kraamverzorgenden.

Lees verder

Hoe gaan we te werk?

Ongeveer acht weken voor de uitgerekende datum neemt één van ons contact met je op voor een kennismakingsbezoek. Zij neemt dan de zorgmap mee en beantwoord jou eventuele vragen.

Lees verder

De voorbereiding

Zet een aantal weken voor de uitgerekende datum je bed op bedverhogers. Ook als je van plan bent in het ziekenhuis te bevallen, ben je verplicht je bed op de juiste hoogte te brengen in verband met de arbo-wet voor kraamverzorgenden. Klossen of bedverhogers zijn te leen bij de thuiszorg. Vier stevige kratjes volstaan ook. Zorg ervoor dat de verloskundige om het bed heen kan lopen. Leg alvast een zeiltje of iets dergelijks onder je onderlaken voor het geval je vliezen breken. Houd er rekening mee dat een waterbed niet geschikt is om op te bevallen. Let er verder op dat de kamer goed verlicht kan worden.

Lees verder

Lieve Harma, Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij jou!! We voelden ons enorm op ons gemak en konden fijn met jou kletsen over het nieuwe leven als kersverse ouders, maar ook over allerlei andere dingen. Je bood een luisterend oor en gaf ook liefdevolle tips. Je straalt warmte, rust en ook duidelijkheid uit. En wij voelden ons erg fijn bij jou, en onze kleine man vond het volgens mij ook heerlijk bij je. We zullen je gaan missen, maar voelen ons zeker genoeg om het nu zelf te doen als gezin van 3. Harma, nogmaals bedankt voor alles! Liefs van ons
Geert, Eline en Melle (04-09-2023)


Wij zijn wij ?

Ons team bestaat 3 ervaren kraamverzorgersters.

Greetje

Harma

Jacqueline